Лъчезарната Десислава Дюлгерян гостува днес в Библиотеката с  новата си книга „Равновесие“

Сряда, 22 Май 2024
Публикувано от: Мариета Ханджиева
Изображение 1073993

Лъчезарната и талантливата  Деси Дюлгерян ще представи днес, в 18.30 часа, в Библиотеката новият си роман „Равновесие“.
Младата дама е автор на романите "Отвъд", "Преобразена" и "Ще пирувам с кръвта ти".

Ще има специален подарък за всеки, закупил книга от представянето, анонсира авторката.

 Какво ви очаква  в романа - пророчески тайни, болезнени интриги между кралства, неочаквани съюзи между врагове, безскрупулни Богове, гладиаторски битки на арената, портали между световете…


Между страниците :

      Човешкият свят Отвъд отдавна е арена на съперничество между неуморните войнствено настроени кралства и нашествениците от други светове. Демоните копнеят за всяка човешка душа и тяло. Маговете следват странната си доктрина и търсят по-скоро смъртта в окончателния й вид. Равновесните са инструмент в ръцете на жестоки Богове и носят проклятие над съдбата на смъртни и безсмъртни…

        Единствената мечта на Равновесната Айра е да стане боец, но дори не притежава бойна дарба. И все пак… една случайна и болезнена среща я изпраща именно на арената, където започва да се обучава. Но съдбата й е преплетена с пророчеството на Оракула на маговете. Когато тя се примирява с ролята си в него, дали няма да е късно този свят да бъде спасен от прогнилата си същност?

        Ес’таел – петият син на демонския крал на планетата Адем е най-възможния претендент за трона. И ако досега никой от кралския род не се е “прехвърлял” Отвъд, той е първият щастливец. Крие неимоверната си сила и външност зад дрехи и ментална защита. До къде ще стигне Пустинният принц в стремежа си да подчини вампирската раса на егоистичния копнеж да властва?

       Зедкиел – харизматичният маг без категория се прехвърля Отвъд като хибриден маг и бързо се издига до Императорския двор: придобива способностите на Боен маг и уменията на могъщ телепортатор. Ще намрази ли себе си и религията? Какво ще е склонен да жертва, когато залозите са поставени на масата?

Три същества, разделени от време и пространство, предстои да се съберат в могъщ триумвират.

“Най-страшно е да погледнеш смъртта в очите на безсмъртно същество… “
 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 332 Последна промяна: 12:51:45, 22 май 2024