Летен спортен празник ще се проведе на пл. „Тройката“ на 18 август

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 11 Август 2022
Публикувано от: Стефан Минчев
Летен спортен празник ще се проведе на пл. „Тройката“ на 18 август

На 18 август, следващия четвъртък, на пл. „Тройката“ в Бургас ще се проведе спортен празник. Между 17.00 и 19.30 ч. жителите и гостите на града ще имат възможността да потанцуват, да проверят издръжливостта си или да практикуват йога. На тяхно разположение ще има колело и два тренажора - за гребане и тазобедрени стави. На тях всеки ентусиаст ще може да премери сили с приятели и роднини, за да узнае дали е във форма. Тъй като мускулите и силата вървят ръка за ръка с гъвкавостта, по време на спортния празник ще има и демонстрация на йога практика и клас по латино танци. Всеки желаещ ще има възможността да усети емоцията и ползите от движението във всичките му форми.

Над 52 % от българите не спортуват изобщо, показва национално проучване от 2019 г. на Бенефит системс България, по-известни като MultiSport. Затова и организацията напомня, че движението е здраве и ще раздава награди на всеки, който се престраши да опита някой от спортовете идния четвъртък.

„Очакваме ви на площада и се надяваме празникът да ви вдъхнови да продължите да се движите ежедневно!“, казват организаторите.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1540 Последна промяна: 10:36:12, 11 август 2022