Микс от високи скорости и любовни емоции предстои за киноманите в Бургас с филма „Опърничавите“

Размер на шрифта: A A A Назад
Сряда, 7 Септември 2022
Публикувано от: Анелия Казакова
Микс от високи скорости и любовни емоции предстои за киноманите в Бургас с филма „Опърничавите“

*Прожекцията на лентата е безплатна и ще се състои от 19.00 часа в залата на Културен дом НХК

Взрив от емоции предстои за киноманите в Бургас с екшън филма на Геогри Костов „Опърничавите”. Всички които обичат хубавото кино ще имат възможност да се насладят на безплатната прожекция от 19.00 часа в залата на Културен дом НХК. Атрактивната лентата от 2019 година ще предложи на почитателите на българското кино впечатляващи сцени, в които героите попадат – често на ръба между живота и смъртта. Спиращи дъха високи скорости, въздушни каскади са само част от преживяванията, през които преминават.

Зад създаването на „Опърничавите“ стоят пилотът и писател Младен Стоянов и режисьорът Георги Костов. И двамата тази вечер ще се срещнат с публиката в Бургас. Инициативата се реализира с партньорството на Община Бургас и започна с представяне на филма „Останалото е пепел” на 5 септември.

В екшън лентата „Опърничавите“ преуспелият Андрей (Симеон Лютаков) се завръща в България и иска да се наслади на натрупаното си с дългогодишен труд богатство. Морската му идилия обаче е нарушена от появата на красивата и арогантна Анелия (Анастасия Левордашка), която едновременно го привлича и дразни.

Това поставя началото на екстремно приключение за Андрей, което заплашва да разбие иначе подредения му до идилия живот. Двамата с Анелия навлизат все по-дълбоко в морето от емоции и жестоката неприязън, която изпитват един към друг. Но границата ме

Екранната химия между главните актьори Анастасия Левордашка и Симеон Лютаков проличава още в първите минути на филма, което съвсем естествено довежда до неговия голям успех в киносалоните. В актьорския състав влизат още Станислав Яневски, познат с ролята си на Виктор Крум в поредицата за Хари Потър, и певицата Диона.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 620 Последна промяна: 10:40:31, 08 септември 2022