Младежка театрална школа – Бургас изнася две представления в ДТ „Адриана Будевска” през май и юни

Размер на шрифта: A A A Назад
Петък, 26 Май 2023
Публикувано от: Анелия Казакова
Младежка театрална школа – Бургас изнася две представления в ДТ „Адриана Будевска” през май и юни

Младежка театрална школа – Бургас ще изнесе на сцената на ДТ „Адриана Будевска” две представления на комедията „Чудни дни в смешни времена“. Режисьор на постановката е Румен Велев. Спектаклите ще се играят на 26 май и 12 юни от 19.30 часа, а билетите вече са в продажба на касата на НХК.

„Ако искате да имате трето око, просто отворете широко другите две и се насладете на добрия хумор!“, казват младите актьори.  

Сюжетът връща зрителя към онова несъвсем далечно безвремие, когато всичко е лежерно и евтино – баницата, водката, краставичките, да не говорим за Бога, Свободата или Любовта… И ще намерите най-после утеха на Канарските острови, в нежните ласки на майката на своята любима… Или ще откриете любовта дори в собствената си жена… А накрая ще проумеете, че самоубийството чрез женитба е дълъг и мъчителен процес… За това ще се втурнете през глава към далеч по-хуманната отрова в борша или мечтания изстрел от руска рулетка.

А най-важното е, че ще се посмеете на най-висшето творение на природата, защото нищо и никой не заслужава едновременно нашата тъжна усмивка и непоколебима любов! В тази любов е нашето спасение!

Проектът „Чудни дни в смешни времена“ се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 789 Последна промяна: 07:31:03, 26 май 2023