Младежкият международен център в Бургас ви предизвиква с 3-километрово бягане

Сряда, 17 Април 2024
Публикувано от: Радостин Рачев
Младежкият международен център в Бургас ви предизвиква с 3-километрово бягане

Събитието “Предизвикателство: 3 км. ММЦ - Бургас рън” ще се проведе на 21 април (неделя) от 10:00 часа. Участниците ще бъдат разделени в четири категории: юноши/девойки (до 18 години) и мъже/жени (над 18 години). Всички трябва да пробягат разстоянието между двете бариери на алеята към солниците, като стартът и финалът ще са на входа на алеята до бистро „Фиеста“.

Младежкият център и част от организационния екип на ежегодния бегачески фестивал "Бургас рън" си партнират в провеждането на в това начинание с общата цел да промотират сред младите хора спортуването и здравословния начин на живот.

Събитието е безплатно и е насочено към младежи на възраст от 15 до 29 години, но в него може да участва всеки с младежки дух. Регистрацията става на следния линк: https://forms.gle/YmQ9Vhj9ptjxstMs6

В деня на състезанието участниците трябва да бъдат на мястото час преди старта. За първите трима в класирането в четирите категории ще има награди, а всички състезатели ще получат рекламни тениски, вода и подкрепителна закуска.

Специален гост и съдия на спортното мероприятие ще бъде Шабан Мустафа, най-успешният български планински маратонец.

*Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 805 Последна промяна: 11:00:12, 17 април 2024