Музикална група Точка БГ ще гостува в Културен дом „НХК“ на 25 август

Размер на шрифта: A A A Назад
сряда, 04 август 2021
Публикувано от: Мариета Ханджиева
 Музикална група Точка БГ ще гостува в Културен дом „НХК“ на 25 август

Богат концерт ще подари на бургаскте си почитатели група Точка БГ в края на август. Той ще се състои  25 август (сряда) от 19:30 ч., на открито във Вътрешен двор „НХК“

Пламен Сивов, Красимир Първанов, Тодор Янкулов и Зорница Попова са заедно под името Точка БГ от 10 години, а резултатът от съвместното им творческо съжителство са 6 албума и концерти.

Песните, които правят заедно, са хоби и начин да се себеизразят - и поотделно, и като група. И четиримата упражняват професии извън музиката, но намират достатъчно свободно време, вдъхновение и смисъл именно в това свое общо начинание, което наричат Акустичен проект за нови градски песни “Точка БГ”.

Предпочитат не само да създават сами музиката си и да я обличат с авторско слово, но и да я аранжират и изпълняват заедно на сцената. Понякога се радват на компанията на гост-музиканти за записите по албумите си в студио и на живо на концерти. Често споделят в социалните мрежи автентични записи от свои репетиции - така дистанцията с публиката им се топи още повече и се превръща само във въпрос на физическо разстояние. Надяват се да достигнат до повече българи както на живо, така и чрез аудио и визуалните си продукти.

Вход свободен.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1436 Последна промяна: 16:26:28, 04 август 2021