На 19 май в Бургас ще се проведе българо – румънски икономически форум

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 17 Май 2022
Публикувано от: Стефан Минчев
На 19 май в Бургас ще се проведе българо – румънски икономически форум

Двустранната търговска камара България - Румъния (BCCBR), Община Бургас и Бургаската търговско – промишлена палата са организатори на предстоящата среща „Как да бъдем успешни на румънския пазар”. Тя ще се проведе на 19.05.2022 г. (четвъртък), от 10:00 часа, в експоцентър „Флора“, Зала № 2.

Събитието се провежда под егидата на Посолството на Румъния в Република България. На срещата ще присъстват г-н Раду Молдован – търговско аташе в Посолството на Румъния в България, г-н Ивайло Маринов – търговско аташе в Посолството на България в Румъния, г-н Дору Драгомир - Председател на Двустранна търговска камара България-Румъния, както и партньори на Двустранна търговска камара България - Румъния, които желаят да установят контакти с бургаски компании и предприемачи от различни сектори на икономиката.

Обявената предварителна програма включва обсъждане на българо - румънските икономически отношения – състояние и перспективи, възможности за сътрудничество и партньорство между български и румънски компании и други актуални въпроси.

Участието в срещата е безплатно, но с предварителна регистрация на следната електронна поща: [email protected].

 

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 623 Последна промяна: 09:42:00, 17 май 2022