На 29 декември бургаското Поколение Х отново си прави „Среща на Дупки“

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 28 Декември 2023
Публикувано от: Стефан Минчев
На 29 декември бургаското Поколение Х отново си прави „Среща на Дупки“

Порасналите бургаски младежи от 80-те и 90-те години отново пожелаха да си направят „Среща на Дупки“, както някога. Това ще е трето издание. Първите две бяха посетени от стотици хора – вече реализирани в живота, с разнообразни професии, много от тях доведоха децата си.

Тази година събитието ще се проведе на 29 декември на обичайното място. Частта му, която ще премине на открито, ще е от 18 до 22 часа. След това партито се мести в бар „Алайв“.

На „Дупките“ музика отново ще пуска DJ Ivo Happy. Ще си припомним знакови песни, които вдъхновиха онова поколение и направиха Бургас толкова интересен с различните му субкултури от края на миналия милениум.

На мястото ще бъдат осигурени коктейлни маси, около които да се събират компаниите от стари приятели. Също кошове и торби за отпадъци, 2 мобилни тоалетни. Веднага след 22 часа ще започне почистване на района.

На срещата е добре дошъл всеки, който изповядва разбиранията на Поколението Х. Или просто харесва неговата музика.

Организатор на събитието е Иван Янков – графити художник и музикант от нашумялата бургаска банда Лек Сити Кейс. То е стиковано с Община Бургас и Първо РПУ.

Организаторите призовават живеещите в близост до „Дупките“ да проявят търпение и разбиране. И те са добре дошли на срещата, която се организира само веднъж в годината.

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 3711 Последна промяна: 10:11:56, 28 декември 2023