Нещо повече от вандализъм – някой повреди умишлено над 30 осветителни стълба по ул. „Места“

Събота, 20 Март 2021
Публикувано от: Стефан Минчев
Нещо повече от вандализъм – някой повреди умишлено над 30 осветителни стълба по ул. „Места“

Късно снощи в дежурната стая на Община Бургас бе получен сигнал за неработещо осветление на ул. „Места“ в к-с „Лазур“. Тази сутрин за отстраняване на повредата беше изпратена фирмата с договор за поддръжка на района. За съжаление, улицата ще остане тъмна и тази нощ. Работи се по възстановяване на захранването, но един ден няма да стигне.

Защото се оказа, че някой умишлено е изкъртил капаците и нарязал кабелите на повече от 30 осветителни стълба! Че е направено заради цветния метал, за да бъде продаден като скрап – това би си помислил всеки най-напред. Но странното е, че много от капаците са открити разхвърляни наоколо. Значи мотивът е друг и би било много интересно да го узнаем всички.

Все сме виждали вандализми в Бургас, но това е следващо и по-високо ниво на наглост. Затова помогнете да открием извършителя или извършителите. Ако сте видели и чули нещо съмнително или живеете в района и имате домашно видеонаблюдение с полезни кадри, непременно подайте сигнал на 112. Нека направим така, че вандалите да си получат заслуженото и никой повече да не си и помисля, че може да извърши такова посегателство безнаказано!

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 5289 Последна промяна: 15:00:41, 22 март 2021