Новата българска романтична комедия „Чичо Коледа“ ще бъде прожектирана в Културен дом НХК на 29 и 30 януари

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 20 Януари 2022
Публикувано от: Радостин Рачев
Новата българска романтична комедия „Чичо Коледа“ ще бъде прожектирана в Културен дом НХК на 29 и 30 януари

На 29 и 30 януари можете да гледате в Културен дом НХК най-новата българска романтична комедия – „Чичо Коледа“. И в двата дни прожекциите ще бъдат от 17.00 часа. Събитието ще се проведе в съответствие с издадените от здравните власти заповеди за противоепидемични мерки.

Във филма участват познатите и обичани актьори: Филип Аврамов, Ален Ангелов, Малин Кръстев, Симона Халачева, Васил Банов, Стефан Денолюбов, Свежен Младенов, Милена Аврамова, Китодар Тодоров, Меглена Караламбова, Ивайло Драгиев и Аня Пенчева.

Режисьор на романтичната комедия е Ивайло Пенчев. Сценарият е дело на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков, а оператор на филма е Георги Челебиев.

Музиката е поверена на композиторите Георги Стрезов, Александър Костов, Симеон Едуард и Велислава Георгиева.

„Чичо Коледа“ е продукция на „СИНЕМАК“, с продуценти Ивайло Пенчев и Стоян Стоянов.

Цената на билета за възрастни е 10 лв, а за учащи и пенсионери – 8 лв. Билети може да закупите на каса НХК. Повече информация за прожекциите може да получите на тел. номер: 0894 898 098.

Facebook Link

https://www.facebook.com/ChichoKoledaMovie

YouTube Link

https://www.youtube.com/channel/UCG4i1Fdg1nRFIoJ5Trv4tTA

 

АНОТАЦИЯ

Когато си спрял да вярваш в Дядо Коледа и най-малко очакваш някой да ти помогне, можеш да срещнеш своя Чичо Коледа, заспал на автобусна спирка.

Едно дете мечтае да има семейство. Мъж, облечен като Дядо Коледа, трябва да разбере кой е. Таксиметров шофьор, майстор на импровизираната лъжа, се запознава с момиче, готово на всичко за да сбъдне мечтата си. Случайността среща Чичо Коледа и детето с красивата сервитьорка Милена, с улични музиканти – комарджия, пияница и своенравен старец, с любовницата на Датския принц и дори с президента и премиера.

В лавината от комични ситуации всеки от героите търси това, за което жадува най-много – семейство, идентичност, прошка, любов, съчувствие, приятелство. Няма как желанията им да не се сбъднат, стига да повярват в Чичо Коледа.

Вярвайте в Чичо Коледа!

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 830 Последна промяна: 11:08:47, 20 януари 2022