Някой продължава умишлено да поврежда уличното осветление в Бургас

Вторник, 6 Април 2021
Публикувано от: Стефан Минчев
IMG-20210406-WA0000.jpg

Община Бургас продължава да търси съдействие от Полицията, както и от граждани, които могат да помогнат с информация за човека или хората, повреждащи умишлено уличното осветление в града.

Неотдавна, на 20 март, някой сряза кабелите на 34 стълба и така угаси цялата улица „Места“. Тогава разпространихме видео, в което се виждат силуетът и облеклото на извършителя, но засега той не е идентифициран. Изгледайте го пак и ако ви се стори познат, непременно се обадете на 112:

 

https://www.burgas.bg/bg/novini/eto-koy-povredi-34-osvetitelni-stalba-po-ul-mesta-pomognete-za-razpoznavaneto-mu

 

През изминалия уикенд бяха извършени още две подобни посегателства. Не сме сигурни, че са дело на същия човек, но почеркът е подобен. Отново са разбити капаците на стълбовете, но без да бъдат откраднати. После са срязани кабелите. В единия случай извършителят е уцелил или пък умишлено е търсил захранващ стълб при пресечката на „Иван Вазов“ и „Мария Луиза“. Така е угасил осветлението на почти целия булевард „Иван Вазов“. Другото посегателство е при пресечката на улиците „Кл. Охридски“ и „Дебелт“.

 

Осветлението е възстановено своевременно. Но нека предотвратим следващи подобни асоциални актове – непременно се обадете на 112, ако имате информация кой е извършителят!

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 3259 Последна промяна: 15:52:12, 06 април 2021