Организират безплатни гинекологични прегледи през октомври в клиника „New Life” - Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 6 Октомври 2022
Публикувано от: Стефан Минчев
Организират безплатни гинекологични прегледи през октомври в клиника „New Life” - Бургас

В клиника „New Life“ - Бургас ще се проведат две кампании, част от регулярни инициативи, чиято цел е профилактика и превенция на интимното и репродуктивното здраве.

Първата е с безплатни гинекологични прегледи до края месец октомври. Тя е насочена към дамите с поликистозни яйчници и нередовен цикъл, на възраст от 25 до 45 години. Прегледите ще се извършват от д-р Дарина Давидова и ще включват безплатна консултация и ехография. Желаещите могат да запазят час на тел. 056 555 599, 0879 084 777.

Освен тази инициатива, през октомври двойките с репродуктивни проблеми, както и бременните жени, ще могат да си запишат час за преглед при д-р Добринка Петрова, водещ специалист по репродуктивна медицина и медицински управител на клиника “New Life”. Тя ще преглежда с платен прием в Бургас на 14 октомври, като часовете са ограничени!

„Клиника „New Life“ е с богата история в областта на гинекологията. За годините, в които съществува всекидневно доказва своите утвърдени позиции в областта на гинекологията и репродуктивната медицина. Медицинският център в град Бургас отваря преди 3 години на ул.“Транспортна“, Зад Мол Плаза, като оттогава до днес успешно помага на двойки с репродуктивни проблеми и предлага пълен кръг от услуги в областта на общата и естетична гинекология.“, казват от екипа на клиниката.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1459 Последна промяна: 10:21:53, 10 октомври 2022