Остават 10 дни до края на конкурса за лого на Младежкия международен център

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 15 Април 2021
Публикувано от: Радостин Рачев
Остават 10 дни до края на конкурса за лого на Младежкия международен център

Остават точно 10 дни до изтичане на крайния срок на конкурса за избор на оригинално лого на бъдещия Младежки международен център,  който се изгражда до СУ „Петко Росен“ в ж.к. „Меден рудник“.

Крайният срок за получаване на проектите е 25.04.2021 г.

Целта на настоящият конкурс за графичен знак е създаване на оригинално лого и послание на Центъра, което ще спомогне за разпознаваемостта на младежката структура. Логото ще бъде основен компонент на визуалната идентичност на Центъра и ще се използва за нуждите на комуникационната кампания на проекта за популяризиране на новото младежко пространство.

Наградата за победителя с най-оригиналното лого е 2 000 лв.

Логото трябва да бъде пригодено за статична печатна и електронна интерпретация. То трябва да е разработено така, че да е подходящо за използване с и без фон, както в малък, така и в по-голям размер, както и да бъде подходящо за печатни рекламни и сувенирни материали, информационни табели и билбордове.

Графичните проекти следва да включват варианти на кирилица и латиница, придружени от цветни и черно-бели версии с възможност за компютърно анимиране. Логото следва да бъде разработено и представено във формат JPG, както и във векторен формат – EPS, AI, CDR, PDF.

Всеки автор трябва да предостави задължително подписана декларация за авторство на предложения проект и концепция, с която обосновава идеята си - въздействие на шрифтове, цветова гама и елементи.

Предложенията трябва да бъдат изпращани на e-mail адрес: [email protected] или на електронен носител в административната сграда на Община Бургас на улица ул. "Александровска" 26.

Повече за конкурса за лого на Младежкия център може да разгледате на: https://fb.me/e/zrzLDOtw

Файлове:

ПРИЛОЖЕНИЕ 1- Декларация авторски права.docx

Условия Лого.docx

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 3388 Последна промяна: 09:20:00, 16 април 2021