Остават броени дни до втория международен плувен маратон "Порт Бургас 2022"

Размер на шрифта: A A A Назад
Сряда, 10 Август 2022
Публикувано от: Стефан Минчев
Остават броени дни до втория международен плувен маратон

Остават броени дни до втория международен плувен маратон "Порт Бургас 2022". Събитието е част от спортния календар на Община Бургас. При своя прощъпулник миналата година то привлече много участници и премина при голям зрителски интерес. Същото се очаква и за новото издание на 20 август, събота.

Участие могат да вземат всички, родени преди 2010 година. Не е необходимо да са професионални плувци. Така всички любители на плувния спорт могат да станат част от предизвикателството.
Тази година дистанциите ще бъдат съответно 2000 и 4000 метра, които ще се проведат с отделен старт. Наградният фонд на маратона е в размер на 4400 лв. Предвидени са много подаръци, награди, изненади и медали за всички призьори.

За повече информация относно маратона, можете да посетите сайта www.burgasmarathon.com или фейсбук страницата Плувен маратон "Port-Burgas". Там ще намерите и официалния регламент на събитието. Състезанието ще бъде излъчено на живо в ефира на националната телевизия B1b BOX, като част от плувците ще дадат екслузивни интервюта пред репортерите на медията в деня на маратона. А той е 20 август, събота, на Морска гара.

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 891 Последна промяна: 09:51:30, 10 август 2022