„Пътят на предприемача” преминава през Бургас

Сряда, 27 Март 2024
Публикувано от: Димитър Шишманов
„Пътят на предприемача” преминава през Бургас

Национално информационно турне под надслов „Пътят на предприемача” на София Тех Парк ще гостува в Културен център „Морско казино“, зала Петя Дубарова от 15:30 часа на 10.04.2024 г. Партньори на събитието са Джуниър Ачийвмънт България, Enterprise Europe Network (EEN) и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб (DigIhub). Събитието се осъществява с подкрепата на Община Бургас.

Целта на националното турне е да представи новата инкубационна и акселераторска програма на София Тех Парк South East European Innovators Program SEEIP и научно-технологичният парк като платформа за подпомагане на бизнеса, науката, развитието на иновациите и технологиите.

Инкубационната програма на София Тех Парк е насочена към подпомагане на стартиращи компании и предприемачи в ранните етапи от тяхното развитие от всички области на индустрията. Тя включва елементи на инкубация, акселерация и технологичен трансфер.

Участниците ще имат възможност да се срещнат с екипа от експерти, разработил програмата, да научат повече за процеса на кандидатстване, да зададат въпросите си, както и да чуят успешни истории от участници в нея. Ключови аспекти на програмата са менторство, наставничество, финансова помощ, достъп до инфраструктура, съоръжения и оборудване, бизнес обучение и развитие на умения, подкрепа за инвестиции.
      Допълнително ще бъдат споделени и възможностите, които предоставя за бизнеса европейската мрежа Enterprise Europe Network.

Програма на събитието: 

15.30 – 16.00 - Регистрация 
16.00 – 16.10 - Официално откриване на събитието 
16.10 – 16.30 - Презентация от регионалните партньори относно политиките, които имат на местно                                 ниво във връзка с насърчаване на предприемачеството 
16.30 – 17.00 - Презентация на София Тех Парк
17.00 – 17.30 - Презентация на Джуниър Ачийвмънт България
17.30 - Време за въпроси и нетуркинг

      Желаещите да се включат в събитието за град Бургас могат да направят своята безплатна регистрация на следния линк: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmdspHhLOrXtmfjW7x2_hCGWVyQmIMSkIxzrMIa0C4Ztflbg/viewform


 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1184 Последна промяна: 10:04:54, 27 март 2024