Педиатри от цяла България са в Бургас за своята юбилейна ХХ Научно-практическа конференция

Събота, 3 Септември 2022
Публикувано от: Радостин Рачев
Изображение 1052396

Педиатри от цялата страна са в Бургас за Юбилейната ХХ Научно-практическа педиатрична конференция, която се провежда от 02 -04 септември в Международния конгресен център на Морска гара. Форумът бе открит снощи от 18.00 часа на открита сцена "Охлюва". 

„Прекланям се пред труда на хората, които се грижат за най-малките и беззащитните, за нашите деца! Разчитам на вашата подкрепа за реализирането на голямата мечта и необходимост за Бургаски регион - изграждането на Детската болница и нов модел на интегрирана здравна грижа за децата. Пожелавам ви да продължавате да бъдете пазители на най-ценното - здравето и живота на децата!“, поздрави педиатрите кметът на Бургас Димитър Николов. 

Лектори на Конференцията ще бъдат водещи специалисти от повечето катедри по педиатрия в страната, а партньори на събитието са множество фармацевтични компании, които ще имат изложбени щандове.

Събитието се организира от Бургаската педиатрична асоциация, която е член на Българската педиатрична асоциация, с подкрепата на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз и Община Бургас. 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1430 Последна промяна: 12:17:19, 05 септември 2022