"Пеещи артисти" се събират в Бургас на 18 юни

Размер на шрифта: A A A Назад
Сряда, 7 Юни 2023
Публикувано от: Анелия Казакова

На сцената на Летния театър в Бургас от 20:30 часа на 18 юни ще чуем Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Жаклин Таракчи и провокираните да пропеят Гергана Стоянова, Милена Маркова – Маца, Симеон Владов, Добрин Досев, Люба Пашова и Петя Дикова. Всички те са част от проекта „Пеещи артисти“ на Игор Марковски, който има реализирани вече 27 песни, представени от едни от най-емблематичните съвременни български музиканти, певци и актьори.

На събитието ще прозвучат красивите песни „И“, „Дихание“, „Тунел от самота“, представени от Орлин Горанов, „По пътя“ и „Сън“ на Маргарита Хранова. Публиката ще се наслади и на две от най-новите песни на проекта – „Любовта просия не търпи“ на Симеон Владов и „Ти кажи“ на интересното и провокативно трио – Петя Дикова, Люба Пашова и Албена Михова.

Като водещ на събитието ще блести бургазлийката Гергана Стоянова, която също така ще представи дуетната си песен със Симеон Владов „Като птиците“.

Зрителите ще могат да се насладят на два часа мелодична нова българска музика. Всички звезди ще се представят на сцената под съпровода на оркестър с диригент Георги Милтиядов.

Билети за събитието може да закупите от касата в НХК, Ивентим и Grabo.bg

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1701 Последна промяна: 12:10:09, 08 юни 2023