Pontica Solutions организира благотворителен турнир по плажен волейбол в Бургас през юли

Петък, 5 Юли 2024
Публикувано от: Димитър Шишманов
Плажен волейбол

За втора поредна година Pontica Solutions, в партньорство с Община Бургас, Beach Volley Burgas и Burgas Beach Arena, организира благотворителен турнир по плажен волейбол на 13-14 юли 2024 г. Спортното събитие ще се проведе на Burgas Beach Arena – най-голямата плажна волейболна арена в Бургас, която предлага отлични условия за незабравимо спортно изживяване.
Турнирът е отворен за всички, независимо от уменията или опита. Отборите ще са смесени и ще се състоят от 3-ма, като играчите могат да се запишат както индивидуално, така и да съставят свой отбор и да се състезават заедно с приятели.
Запазете своите места най-късно до 8-ми юли (понеделник) чрез попълване на нашия онлайн формуляр за участие на адрес:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLJfBQp7XQxLL4Io7949XkrSJ-rLHatwnpc7jI4qO-4JtKTw/viewform

Таксата за участие е 10 лева, като може да бъде платена чрез банков превод. Повече детайли ще намерите във формуляра за участие. 
Като част от вертикалата на Pontica Solutions за подкрепа на развитието на младите таланти, събраните средства ще бъдат използвани за подкрепа на програмата Coding Kids Burgas - образователна инициатива на Община Бургас и Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации, целяща да предостави възможност на децата в Бургас да получат безплатно образование в сферата на дигиталните технологии и програмирането.  
Присъединете се към нас за един спортен уикенд, изпълнен с усмивки, слънце, приятно настроение и награди. 
 
 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 381 Последна промяна: 11:04:23, 05 юли 2024