Популярната водеща Мира Добрева представя учебника по живеене "Столетниците - благословия или орисия" в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
Петък, 8 Юли 2022
Публикувано от: Анелия Казакова
 Популярната водеща Мира Добрева представя учебника по живеене

Каква е тайната на дълголетието извън научните обяснения - всеки може да намери своя отговор в книгата на популярната водеща Мира Добрева. Харизматичната журналистка гостува за първи път в Бургас, за да представи книгата си "Столетниците - благословия или орисия". Премиерата ще се състои в залата на Центъра за съвременно изкуство и библиотека на 11 юли /понеделник/ от 19.00 часа.

Дълголетниците, които тя снима в своята телевизионна поредица в продължение на 10 години, стават  част от книгата ѝ "Столетниците - благословия или орисия".  Това са 38 истории, останали зад кадър.

„Tова не са интервюта, а летописи, които ни дават една уникална представа за Българския Живот, за Българската Съдба.“ – споделя за книгата емблематичният водещ Кеворк Кеворкян.

Това е книга, която вдъхва надежда. Помага да се докоснем до огромната мъдрост, скрита в телата ни. Разкрива особен вид култура – културата да растеш с уважение към живота. Подбраните разкази засягат важните за всяко битие теми за завистта, смисъла на живота, брака, любовта, изневярата, младостта, какво харесват мъжете у жените, клюките, надеждата, навиците, човешките идеали и най-вече добротата. Няма еднозначен отговор дали пожеланието „да живееш 100 години“ е благословия или орисия, всеки читател ще намери смисъл сам за себе си.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1055 Последна промяна: 09:56:13, 08 юли 2022