Популярният чешки цирков артист Ондра Хунал ще гостува в Бургас със супер огнено шоу „Полетът на Жар птицата"

Четвъртък, 21 Септември 2023
Публикувано от: Анелия Казакова
Популярният чешки цирков артист Ондра Хунал ще…

Искрящо шоу ще блести в кадифената нощ на Бургас. Елате и се докоснете до магията на пламъците и майсторското изкуство на популярния чешки артист Ондра Хунал, изпълнител с 15 години огнен опит. Той ще представи пред бургаската публика своя пърформанс „Полетът на Жар птицата”, с който ще въвлече всички присъстващи в един свят на огън, страст и умения. Всичко това ще се случи на балюстрадата до КЦ „Морско казино” на 28 септември от 19.30 часа. Това не е просто шоу, това е магическо приключение, изпълнено с огнени трикове и невероятен талант. Събитието се реализира с партньорството на Община Бургас и Чешкия културен център.

Ондржей Хунал е пърформърс артист и бас китарист. Той е част от Cirkus Van Karavan, цирков колектив, съчетаващ нови дисциплини като огън и светлина в шоу програми,

жонглиране, въздушна акробатика, танци, клоунада, музика и театър. Организира представления, семинари и улични шоу програми.

Като бас китарист Ондржей свири в различни музикални групи като Wosa, The Toys, Pudl v Poušti, HpN, Ty mi, Mancy Sono, Kape La. Интересува се от пост рок, пънк рок и поп от 80-те години.

„Надарен съм с любов и страст към всички видове изкуства и съм благодарен, че съм пред или на сцената. Обичам да рисувам, да създавам и да свиря музика. Обичам да споделям моите умения и да уча деца или възрастни да използват тялото си, за да изразят себе си, да открият своите физически възможности и да се насладят на радостта от изкуството. Моята цел сега е да правя това, което обичам”, споделя артистът.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1392 Последна промяна: 10:19:43, 21 септември 2023