Потребителите на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост имат нова спортна площадка

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 25 Май 2023
Публикувано от: Радостин Рачев
Потребителите на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост имат нова спортна площадка

Потребителите на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост в Бургас вече имат нова спортна площадка. Новата придобивка се намира в двора на защитеното жилище, което е на ул. „Поп Грую“ № 45.

Кметът Димитър Николов честити новата ударопоглъщаща комбинирана площадка за волейбол и бадминтон на Защитеното жилище.

"Сигурен съм, че тя ще даде страхотна възможност за рехабилитация и повече движение, игри и спорт на открито, а това е изключително полезно за потребителите на Защитеното жилище. Всички потребители на Защитеното жилище ще могат да ползват предимствата, които то дава и това да им носи повече радост. Честита нова придобивка!", сподели кметът Николов.

Събитието се превърна в истински спортен празник за потребителите, които са истински фенове на успехите на бургаските волейболни клубове, тъй като гости на откриването още бяха представители на ВК "Нефтохимик 2010" /шампиони на България/ президентът на клуба Огнян Томов и капитанът на отбора Иван Станев и на ВК "Дея Спорт" /четвърти в Супер Волей и финалисти за купата на България/ д-р Александър Маджуров, президент и собственик на клуба, и Валентин Братоев, Самуил Вълчинов и Ники Николов, както и директорът на Спортно училище „Юрий Гагарин“ Янчо Стойчев.

Волейболистите подариха подписани от тях волейболни топки на потребителите на Защитеното жилище и изпробваха новата волейболна площадка заедно с тях.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 353 Последна промяна: 14:45:22, 25 май 2023