ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ организира фотографски конкурс по повод 50-годишнината на гимназията

Петък, 9 Април 2021
Публикувано от: Радостин Рачев
ПМГ.jpg

Ученическият съвет на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ организира фотографски конкурс по повод 50-годишнината на гимназията на тема “Бургас - моят град”. Конкурсът е за ученици и студенти между 12 и 25-годишна възраст.

Изискванията за снимката са тя да бъде над 12 MP и да е записана в TIFF формат. Снимката трябва да е авторска.

Един участник може да участва в конкурса само в една от темите. По тази тема той може да изпрати максимално 2 снимки. Темите са:

 1. Старият Бургас

 2. Флората и фауната на Бургас

 3. Моето училище през моя поглед

 4. Съвременната архитектура на Бургас

 5. Солниците и Морската градина в Бургас

Срокът за е изпращане е 23:59 часа на 30 април. Всяка снимка трябва да носи името на участника, който  я е изпратил (пример: ЕлицаСтояноваГеоргиева1 - за първата снимка, и за втората, ако има такава, съответно ЕлицаСтояноваГеоргиева2).

Партньори в конкурса са VIVACOM, EFFECT STUDIO, Община Бургас, ERSA Bulgaria и БФО.

За най-добре представилите се ще има награди.

Журито се състои от уважаваните фотографи Жечо Планински - EFIAP и Димитрина Андреева - EFIAP от БФО, Маргарита Кирова и ученичка, любител фотограф от 10 клас.

За информация за резултатите следете имейл-а, който сте подали, както и инстаграм страницата на Ученическия съвет. От снимките на първите трима от всяка категория ще бъде направена изложба на територията на Бургас, а останалите ще бъдат качени на Google drive и всеки ще могат да ги види.

За въпроси, може да се свържете с Ученическия съвет на ППМГ на следния имейл адрес: [email protected] или в инстаграм на: us_ppmg.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 4294 Последна промяна: 09:20:15, 13 април 2021