Преобразяват паркинг места във фитнес площадки за насърчаване на физическата активност

Размер на шрифта: A A A Назад
Сряда, 21 Септември 2022
Публикувано от: Димитър Шишманов
Преобразяват паркинг места във фитнес площадки за насърчаване на физическата активност

В един и същи ден – 22 септември, своите паркоместа ще трансформират множество градове в България, Полша, Румъния, Холандия, Австрия и Франция.

По време на Парк(инг) ден за фитнес традиционните места по ул. „Гладстон“ около Младежки културен център - Бургас и Къща-музей „Петя Дубарова“ ще бъдат преобразени в открити спортни площадки, за да привлекат вниманието към многото неизползвани възможности за активности, емоции и забавление.

Между 10:00 и 21:00 часа гражданите на Бургас ще могат да се включат в разнообразни дейности. Повече информация може да намерите на страницата на събитието на следния линк: https://fb.me/e/2Jbhgt6af

За да подсигурим безопасността на терен, ще има както пътни знаци за временна организация на движението, така и огради и растения, с които ще оформим своеобразните площадни пространства. Екип от доброволци ще подреди пространството.

Предвидено е разстояние от 3,5 м по средата на двете платна, през което да бъдат допускани пожарни коли и линейки, за да съдействаме при спешни случаи.

При възникнали допълнителни въпроси и необходимост от уточнения, моля, свържете се с Габриела Славова, началник отдел „Превенции и младежки политики“, която организира събитието: [email protected] или по телефон на 0898 60 10 20.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1134 Последна промяна: 16:12:44, 21 септември 2022