През уикенда в Бургас ще се играе Мини Шампионска лига по футбол

Петък, 17 Май 2024
Публикувано от: Стефан Минчев
Изображение 1073889

Тази събота ще е по-специален ден за малчуганите, които тренират по програмата на ДФК „Звездичка“ в детските градини на Бургас. За тях е организиран футболен турнир със запазената марка Мини Шампионска лига. 

Събитието ще започне от 09:00 .ч  на Спортен комплекс "Меден Рудник Сити". За децата на 3 и 4 години ще има спортен карнавал с много награди и изненади, а от 10:00 ч. ще започнат мачовете на 5 и 6-годишните от детските градини: „Чайка“, „Морска звезда“, „Пинокио“, „Делфин“ и „Надежда“, а на обед ще е награждаването на всички отбори.

След обед на Спортен комплекс "Звездичка Арена" децата на 3 и 4 години ще имат спортен карнавал с много награди и изненади от 15 часа. А от 16 ще започнат мачовете на 5 и 6-годишните от детските градини: „Ален мак“, „Райна Княгиня“, „Калина Малина“, „Изгрев“, „Брезичка“, „Ран Босилек“, „Раковина“, „Иглика“ и „Веселушко“.

Организаторите от ДФК „Звездичка“ и Община Бургас са направили организация за събитието, осигурени са съдии, лекари, купи, медали и грамоти за децата.

Допълнителни изненади ще има от персонални подаръци DAMARA DREAMS за мъниците, както и безплатни пици за всеки играч от ресторанти "ГОТИ".

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 710 Последна промяна: 10:31:56, 20 май 2024