При голям интерес премина събитието, „Подобри своя бизнес още днес“

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 24 Ноември 2022
Публикувано от: Димитър Шишманов
При голям интерес премина събитието, „Подобри своя бизнес още днес“

При голям интерес премина събитието „Подобри своя бизнес още днес“, част от Националното бизнес турне, организирано от Acton COACH и списание „Български предприемач“, което се осъществи с подкрепата на Община Бургас в Културен център „Морско казино“.

В интересната обучителна сесия се включиха над 70 участници – основни представители на малки и средни предприятия. Събитието откри заместник-кметът по финанси и бюджет на Община Бургас Красимир Стойчев, който изказа своите специални благодарности към организаторите и поздрави всички участници.

Обучителната сесия бе модерирана от Бойко Проданов и Пламен Попов - изявени в преговорите и комуникационните умения, и беше интерактивна, с практическа насоченост към увеличаване на продажби, комуникация с клиенти и партньори и обмяна на опит.

Събитието е част от Програмата „Дигитален ноември“, която Община Бургас организира съвместно с DIGIHUB. До края на месеца, предстоят доста интересни събития, които са достъпни през следния линк https://linktr.ee/digital.november.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 998 Последна промяна: 15:07:58, 25 ноември 2022