Пуснаха тийзъра към песента „Близкият” на Тони Димитрова и Стефан Илчев

Размер на шрифта: A A A Назад
Понеделник, 30 Август 2021
Публикувано от: Анелия Казакова
Пуснаха тийзъра към песента  „Близкият” на Тони Димитрова и Стефан Илчев

12-секундният промо откъс към най-новата дуетна песен на Тони Димитрова и Стефан Илчев вече се върти успешно в най-голямата платформа за видео споделяне. Клипът към „Близкият” заинтригува почитателите и само за няколко часа набра повече от 5500 гледания.

Снимките към парчето са правени в Бургас, а галерия „Георги Баев” се превърна в един от декорите на клипа.  Официалната премиера е насрочена за 08 септември от 10.00 часа. Датата и часа на премиерата са специално подбрани и са свързани, но ще разберете защо едва на 8 септември.

Реализирането на продукцията се осъществява и с подкрепата на Община Бургас по програма за съфинасиране на културни проекти.

Клипът и песента са неразривно свързани с любимия Бургас не само заради изпълнителите, но и заради автора на текста - Асен Йорданов, който е син на големия бургаски поет Недялко Йорданов. Музиката е на Светослав Лобошки – композиторът, носител на няколко награди от конкурса "Бургас и морето".

Продуцент е журналистът, актьор и общественик Игор Марковски. Режисьори на клипа са Васил Стефанов и Стефка Николова, а оператор – Владимир Михайлов.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 7554 Последна промяна: 12:52:10, 30 август 2021