Рекорд - 70 кандидати, сред които и чужденци, искат да работят в новия Младежки Международен Център

Размер на шрифта: A A A Назад
Понеделник, 22 Ноември 2021
Публикувано от: Стефан Минчев
Рекорд - 70 кандидати, сред които и чужденци, искат да работят в новия Младежки Международен Център

В края на миналата седмица приключи срокът за подаване на документи за позициите „Младежки работник“ и „Образователен медиатор“ към новоизграждащия се Младежки Международен център в „Меден рудник“. Общо 70 са кандидатурите, постъпили в деловодството на Община Бургас за профилите „Социални дейности и педагогика“, „Психология“, „Връзки с обществеността и дигитален маркетинг“ и „Компютърни системи и технологии“.

От екипа на проекта заявиха, че рекордният интерес ще забави процеса по селектиране на кандидатите и първите интервюта ще бъдат насрочени най - рано за началото на месец декември.

„Огромният интерес ни радва, но той идва и с голяма отговорност. Нито един кандидат няма да бъде пренебрегнат и документите на всички ще бъдат разгледани. Затова се надявам хората, които имат желание да работят с младежката общност в Бургас, да проявят разбиране и търпение. За нас е приятна изненада, че имаме кандидати от Украйна, Турция и Казахстан, дори от Хюстън, Тексас!“, заяви управителят на Центъра Мария Салабашева.

Списък с допуснатите кандидати ще бъде публикуван в раздел „Кариери“ на интернет страницата на Община Бургас. Там ще присъства и информация за датата, мястото и часа на провеждане на интервютата. Изключения от графика ще се правят единствено за кандидатите със сериозна причина да не се явят в съответния ден и час.

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1450 Последна промяна: 13:15:07, 22 ноември 2021