Рок легендите Сигнал и Тангра идват в Бургас с общ концерт на 15 септември в Летния театър

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 13 Септември 2022
Публикувано от: Анелия Казакова
Рок легендите Сигнал и Тангра идват в Бургас с общ концерт на 15 септември в Летния театър

Спри се и жадувай! Любовта, без която не можем, идва в твоя град!

 

За исторически концерт в Бургас, на 15 септември в Летния театър от 20.30 часа, се събират две от най-великите български групи – Сигнал и Тангра. Рок легендите се качват за пръв път заедно на една сцена, за да възпламенят всички фенове с най-обичаните БГ хитове.

 

„Въпреки че повече от 40 години сме на музикалната сцена, реално с Тангра никога не сме изнасяли общ концерт само двете групи.“, споделя Данчо Караджов. „Затова с голямо желание и удоволствие ще направим през септември тези три концерта, като обещаваме на публиката наистина едно емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено яко рок“, допълва един от най-разпознаваемите и обичани гласове у нас.

 

Фронтменът на Тангра Боби Косатката също е категоричен: „Нашето желание е да забавляваме хората, да ги отпуснем, да се чувстват щастливи и свободни! Подготвили сме съвременен много здрав звук с две соло китари, което е нещо различно и свежо. Ще съчетаем познатите ни хитове с нови песни в един зареждащ музикален микс с вечни послания!“

Специално и единствено за всички зрители Сигнал и Тангра ще забият общо парче, което е изненада, но ще е нещо уникално и случващо се за пръв път. Може да го чуете на 15 септември в Бургас.

 

*Билети и за концерта може да се закупят на eventim.bg и в партньорската мрежа.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 929 Последна промяна: 11:34:50, 14 септември 2022