Роуд шоуто с подкаст „Европеец“ със спирка в Бургас

Четвъртък, 18 Април 2024
Публикувано от: Радостин Рачев
Роуд шоуто с подкаст „Европеец“ със спирка в Бургас

Роуд шоуто с подкаст „Европеец“ ще гостува тази вечер, 18 април, от 17:30 часа в Регионална библиотека „Пейо Яворов“. Темата на подкаста е свързана с българското политическо представителство в Европа. Форматът е дискусия, която цели да активира младото поколение в България да бъде граждански активно и да взима отношение по обществени въпроси.

Участниците в дискусията в Бургас ще бъдат Андреа Банда Банда – ТВ водещ и ютубър, Артьом Анатолиевич - Арти – инфлуенсър, Тодор Йосифов - общински съветник и водещите на подкаста от поколението Z - Борислав Орлинов и Михаил Петров от „Булевард България“.

Ще говорим за това как защитаваме националните си интереси в европейски парламент, колко тясно свързани са европейските законодателства с нашето, има ли полза да сме по-активни в Европейски парламент /ЕП/, заемаме ли позиция и участваме ли в решенията на ЕП, Колко е активно поколението Z в другите членки и други. По време на дискусията, публиката също ще има възможност да задава въпроси.

Досега в подкаст „Европеец" са гостували различни евродепутати и независимо към коя партия или европейско семейство принадлежат всички са на мнение, че Брюксел не говори, там решаваме всички заедно: българи, португалци, испанци, хървати, румънци. На Изток Европа започва от нас. Но защо 17 години след присъединяването ни към ЕС продължаваме да сме на „Вие“ с Европа? Елате на подкаста в Бургас, за да минете на „ти” с Европа!

Регистрирайте се за участие тук: https://forms.gle/sERUU3CYTdfJBmPw8

Можете да слушате подкаста в Бургас и онлайн в Youtube канала на Boulevard Bulgaria.

* Проектът е съфинансиран от Европейския съюз в рамките на програмата за безвъзмездни средства, отпускани от Европейския парламент за дейности в областта на комуникацията.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 380 Последна промяна: 11:23:33, 19 април 2024