С бал на листа, горски животни, приказно дефиле и зеленчуков пазар Детска ясла „Бургаско детство” организира празник за най-малките

Размер на шрифта: A A A Назад
Петък, 22 Октомври 2021
Публикувано от: Анелия Казакова
С бал на листа, горски животни, приказно дефиле и зеленчуков пазар Детска ясла „Бургаско детство” организира празник за най-малките

Един от най-цветните сезони в годината вдъхнови екипа и децата на Детска ясла №1 „Бургаско детство“. С огромно вълнение всички малчугани се подготвиха за деня, в който зарадваха своите родители с танци и нови песнички. Празникът на есента започна с интересен бал на есенните листа в група „Калинка“. От гората пристигнаха Зайко, Мечо и Ежко, а шарените листа по земята пресъздадоха горската пътечка.

Под надслов „Плодородна есен” премина тематичното тържество в група „Златна рибка“. Малчуганите тук си направиха истински пазар със всякакви вкусни плодове и зеленчуци.

Голям интерес в програмата предизвика и модното ревю в група „Слънчице“. Децата дефилираха в тоалети, обсипани с есенни листа. Ревюто беше предвождано от красива Есен, облечена цялата в златна дреха. Чадърчето в ръцете й напомняше, че тя идва, но с нея идва и дъждът. И тук имаше гости от гората: Катеричка Рунтавелка, Мечо, Зайко, Кума Лиса. Заедно с тях се веселиха и децата, а накрая, когато красивата Есен си тръгваше, децата я поканиха отново да дойде следващата година при тях.

Прекрасното събитие създаде много емоции, смях и настроение.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 644 Последна промяна: 16:50:30, 22 октомври 2021