Срещнете изтъкнати софтуерни специалисти на BurgasConf 2021 в експоцентър „Флора“

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 20 Юли 2021
Публикувано от: Стефан Минчев
Срещнете изтъкнати софтуерни специалисти на BurgasConf 2021 в експоцентър „Флора“

Едно от най-големите събития за програмисти идва в Бургас на 31 юли. Началото на BurgasConf е от 09.30, а краят в 17.00 часа. Събитието ще се проведе в експоцентър "Флора", зала 2.

BurgasConf е една от пътуващите из цялата страна конференции, част от националното IT турне. Те са организирани от ентусиасти с интереси в сферата на информационните технологии.

Осмото издание на събитието се организира съвместно с подкрепата на софтуерни фирми от Бургас и страната. Лекторите са софтуерни инженери, софтуерни архитекти, програмисти и др.

BurgasConf ще бъде открит с темата на Валентин Михов – „Въведение в DeFi - как да направим децентрализирана банка.“

„Automated testing of Android apps with Appium“ е лекцията, с която Светлин Наков ще ни отведе в света на софтуера за мобилни устройства и автоматизацията при тестването му.

Презентациите продължават с „Introduction to RISC-V development“ на Щеряна Шопова и „Multi-client runtime generation with ASP.NET“ на Георги Карагогов.

Мариян Маринов ще представи „Control your service resources with systemd“ – тема, безкрайно интересна за системните администратори на Linux!

Накрая, но не и по важност - Димитър Минчев ще представи темата „Open Source Competition Programming Judge System“, свързана с техничестата част на провеждането на национални и регионални състезания по програмиране у нас!

Регистрация за събитието и подробности - http://burgasconf.com/

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2632 Последна промяна: 10:12:44, 22 юли 2021