Станимир Апостолов е новият заместник-кмет по „Финанси, бюджет и икономика“

Сряда, 15 Ноември 2023
Публикувано от: Радостин Рачев
Станимир Апостолов - зам.-кмет "Финанси, бюджет и…

Със заповед на кмета на Бургас Димитър Николов за негов заместник е определен Станимир Апостолов- досегашен зам. председател на Общински съвет Бургас, областен координатор на партия КОД и регионален представител на Съюза за стопанска инициатива.

Той ще отговаря за ресора „Финанси, бюджет и икономика“, заемайки мястото на Красимир Стойчев, който поема по друг професионален път.

Кметът Николов изказва благодарности за дългогодишния труд на Красимир Стойчев, за професионализма и добрата му работа през годините. Той е част от екипа на кмета Николов от първия му мандат.

Станимир Апостолов е икономист по счетоводна, финансова и контролна дейност и магистър по киберсигурност. Владее английски и руски език. Работи в сферата на счетоводство, анализ и контрол. Бил е директор на Бургаски корпоративен център, Регионален Директор на Генерална агенция Бургас /Югоизточна България/, директор на Генерална агенция Бургас и банков счетоводител в ТБ „Балканбанк” АД.

От 2015 г. досега Станимир Апостолов е бил още зам.-председател на Общински съвет Бургас, зам.-председател на ПК „Бюджет и финанси“ към Общински съвет Бургас, член на ПК „Правни въпроси“, член на ПК „Спорт и младежки дейности“, председател на училищното настоятелство на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“ и председател на Инициативен комитет за честване на 100 години „Черноморец Бургас“.

Файлове:

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2797 Последна промяна: 15:04:46, 16 ноември 2023