Световната шампионка по шахмат Нургюл Салимова идва в Бургас тази събота за благотворителен шахматен сеанс

Петък, 25 Ноември 2022
Публикувано от: Радостин Рачев
Плакат

Нургюл Салимова - най-младата шампионка на България за жени за всички времена, пристига в Бургас за участие в благотворителен шахматен сеанс. Събитието се организира от Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и ще се проведе тази събота, 26 ноември от 16.00 часа в конферетната зала на хотел "България". Каузата на събитето е събирането на средства за изграждане на символ на талантливите деца на града.

Любителите на интелигентната игра ще имат две възможности - да играят срещу световната ни шампионка, като входът с право на игра е 100 лв., или да бъдат гост-наблюдатели, като входът без право на игра е 50 лв. А, който няма възможност да се включи в деня на събитието, може да стане спонсор и да подкрепи каузата чрез дарение през онлайн платформата на събитието: https://events.forbgkids.org/

Благотворителната инициатива ще се проведе под егидата на кмета на Община Бургас Димитър Николов, със съдействието на хотел "България" и Digihub - партньори на организаторите.

Канят се всички граждани и гости на града да се включат в благотворителния сеанс и да се изправят лице в лице с талант от световен ранг.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2325 Последна промяна: 10:47:46, 25 ноември 2022