Талантлива бургаска танцова к-pop група печели фенове в цял свят

Вторник, 30 Март 2021
Публикувано от: Мариета Ханджиева
1.jpg

  Те са млади, талантливи и са от Бургас. Те са танцов отбор Countdown. Събира ги общата им любов към к-pop културата. И резултатът е няколко много успешни клипчета в Youtube, участие в престижни танцови форуми и много последователи и фенове от различна националност във всички социални мрежи.

Впечатляващите им видеа са снимани на красиви места в града- Морска гара, Конгресния център, площад „Тройката“ и др. Така, освен таланта си, момичетата популяризират и родния Бургас.

Countdown се състои от 26 амбициозни танцови артисти - ученици и студенти. Те тренират заедно от 2017 година.

         До момента са спечелили две 1-ви места на Международно Онлайн състезание за k-pop групи и 1-во място на Elite Dance Championship в България. Заради епидемичната обстановка, танцовата формация няма възможност да вземе участие в състезания тази година, затова фокусът им в момента е създаването на танцови видеоклипове. Това включва всичко – продуциране, заснемане, обработка и популяризиране.

          „Подготвяме разнообразни хореографии с различни тематики. Главната ни цел е да популяризираме k-pop жанра в България и да насърчаваме все повече артисти. Вярваме, че в България има много талантливи хора и бихме желали да популяризираме техните умения.“, коментираха чаровните момичета от Countdown.

Те са единодушни, че желаят да се усъвършенстват все повече в танцовата сфера и никога да не спират да правят това, което обичат.

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 6892 Последна промяна: 17:11:56, 05 април 2021