Търси се младежки дигитален маркетолог по проект на Община Бургас и УНИЦЕФ България

Размер на шрифта: A A A Назад
Сряда, 29 Март 2023
Публикувано от: Радостин Рачев
Търси се младежки дигитален маркетолог по проект на Община Бургас и УНИЦЕФ България

Община Бургас търси да назначи младежки работник-дигитално съдържание към отдел „Превенции и младежки политики“.

Позицията се обявява във връзка с изпълнението на дейностите, заложени в сключен меморандум между Община Бургас и УНИЦЕФ България „Заедно в подкрепа на уязвими деца и младежи“, финансиран в рамките на Основното споразумение за сътрудничество между правителството на Република България, Детския фонд на ООН и Програмата за страната за периода 2023-2027 г.

Проектът има за цел подобряването на благосъстоянието на деца и младежи, социално включване на уязвими деца и семейства, активно включване на деца и младежи в социалния и културен живот на Бургас чрез разнообразни иновативни дейности и качествени информационни кампании.

Младежкият работник-дигитално съдържание популяризира социалните страници в онлайн среда чрез подходящи и ефективни методи, стилистика и визия, адресиращи деца и младежи (15 – 29 годишни); създава видео, визуално и текстово съдържание за социалните мрежи; изготвя Имейл кампании и седмични/месечни бюлетини; комуникира с корпоративни партньори, ученически и студентски съвети, училища и университети и други организации, релевантни към съответната възрастова група; управлява уебсайта Burgaslikesyouth – инфо канал, който следва да бъде разработен.

Необходимите документи за кандидатстване са мотивационно писмо в свободен текст (до 1 страница), автобиография на български и/или английски език (до 2 страници) в Europass формат по образец, достъпен на: https://europass.cedefop.europa.eu/editors/bg/cv/compose, копие на диплома за придобита образователно-квалификационна степен и съпътстващи сертификати, удостоверяващи езикови компетенции, участие в проектна или доброволчески дейност.

Документите трябва да се подадат до 12 април 2023 г. в деловодството на Община Бургас /адрес: гр. Бургас, ул. „Александровска“ 26/, всеки делничен ден от 09:00 до 17.00 часа.

Повече информация за подбора е публикувана на страницата на Община Бургас в раздел „Кариери“ или направо ТУК.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1320 Последна промяна: 12:00:19, 30 март 2023