Търси се новият младежки омбудсман на Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
Понеделник, 26 Февруари 2024
Публикувано от: Радостин Рачев
Търси се новият младежки омбудсман на Бургас

За поредна година общественият посредник (омбудсман) на Община Бургас организира подбор за Младежки ученически омбудсман и негов заместник.

Младежки ученически омбудсман и негов заместник ще се избират сред учениците от IX и X клас за мандат от 2 години. Регламентът за избор е съобразен с принципите и политиките на ревизираната Европейска харта за участието на младите хора в живота на общините и регионите.

Всяка двойка кандидати се регистрира в срок от 2 седмици след обвяването на процедурата 19.02.2024. Изискванията към двойката кандидати са списък с имената и подписите на минимум 20 (двадесет души) техни поддръжници и симпатизанти, както и 2 писмени препоръки от учителите.

Подаването на документите за кандидатстване е в кабинета на обществения посредник на Бургас, който се намира на площад „Тройката“ в Културен дом НХК, ет.2, стая Е2.4, всеки работен ден от 09.00 до 16.00 или като сканирани файлове на ел. поща: [email protected] с номер на телефон за връзка при нужда от допълнителна информация.

Краен срок за подаване на документи е 05.03.2024 г. до 16.00 часа.

Повече информация за дейността на младежкия омбудсман може да откриете на следния линк: https://www.facebook.com/studentombudsmanburgas

 

* Приложени ще намерите документите за кандидатстването

Файлове:

Правилник_mlad-ombudsman (2020).doc

Регламент_mlad-ombudsman_1.doc

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 599 Последна промяна: 11:28:33, 26 февруари 2024