Търсят се даровити младежи за безплатно обучение в различни сфери на науката и изкуството

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 13 Септември 2022
Публикувано от: Радостин Рачев
Търсят се даровити младежи за безплатно обучение в различни сфери на науката и изкуството

За втора поредна година Фондация "Шанс за децата и природата на България" и Център за млади таланти - Бургас обявяват кампания "Шанс за таланта на Бургас" за откриване и развитие на талантливи млади хора в областта на науката, технологиите и изкуството. Кампанията отново се осъществява с подкрепата на Община Бургас и медийното партньорство на Дарик Радио Бургас.

На финалистите ще бъде осигурено напълно безплатно целогодишно обучение в единствения европейски сертифициран център за работа с таланти – Център за млади таланти - Бургас в следните сфери: театрално изкуство, български език и литература, изобразително изкуство, моден дизайн, информатика и нови технологии, лидерство и управление на проекти. Кампанията е насочена към всички младежи от Бургас и региона на възраст от 14 г. до 20 г.

Организаторите иниициират за поредна година кампанията поради високата успеваемост при обучението на миналогодишните финалисти по програмата. Младежите доказаха придобитите знания и умения чрез множество изяви в национални и международни формати. Всички те се сдобиха и с европейски признати сертификати от съответния проект.

„Щастливи сме, че вече десет години имаме възможността да развиваме дарбите на бургаските деца и да надграждаме техните знания посредством иновативни методи на обучение. Екипът ни се състои от изключителни професионалисти с дългогодишен трудов опит и множество лични постижения и отличени ученици. Важно е да отбележа, че изпреварващите училищното обучение авторски проекти, които предлагаме, не дублират изучаваната материя в учебните заведения, а надстройват знанията“, коментира Лилиана Славова – председател на Фондацията и създател на Центъра за млади таланти в Бургас.

Необходимите документи за участие в кампанията са публикувани тук: http://www.forbgkids.org/350/page.html , а крайният срок за приемане на кандидатури е 30 септември. Документите се приемат на мейл: [email protected] и на адрес: гр. Бургас, пл. „Атанас Сиреков“ 4 (срещу Община Бургас), ет. 1, ст. 5 до 30.09.2022 г.

За подробна информация можете да се обадите на: 0887 201033 и 0882 723 760.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1351 Последна промяна: 11:25:23, 14 септември 2022