TEEN BOOM FEST’22 превръща Морска гара в мини фестивален град, очакват се 6000 посетители

Петък, 19 Август 2022
Публикувано от: Анелия Казакова
Изображение 1051995

Фен срещи с топ инфлуенсъри, хитови изпълнители, модули за спорт и превенция, зони за снимки и детски работилници са част от третото издание на най-обичания младежки фестивал в страната. 6000 гривни, значки и брошури с мотото на каузата БалонитеСаЗаУкраса ще се раздават на посетителите на TEEN BOOM FEST. Според данните от онлайн платформите, най-заинтригувани от събитието са младежите от 13 до 18 години, както и възрастните до 41 години в градовете София, Бургас, Пловдив и Варна. Това стана ясно на пресконференцията по повод старта на събитието утре, 20 август.

TEEN BOOM FEST’22 ще се проведе този уикенд, 20 и 21 август, на Морска гара- Бургас, от 16 до до 22.00 часа. Входът е безплатен!

Третото издание на най-успешния младежки форум в страната се ангажира с мащабна кампания срещу модерния опиат райски газ, който е все по-популярен сред младите в България. Инициативата се обедини под мотото #БалонитеСаЗаУкраса, а идеята подкрепиха обичаните актьори Маргарита Стойкова /”Татковци”/, Крис Ненков /”София ден и нощ”/ и Ивайло Захариев /”Под прикритие”, „Пътят на честта”/.

„Бургаският младежки фестивал акумулира аудитория от деца и родители от цялата страна, защото предлага великолепен микс от забавна програма, с внимание и промотиране на водещи теми сред младежите по атрактивен и достъпен начин”, това сподели Диана Саватева, зам.-кмет „Култура, туризъм и спорт” в Община Бургас.

„Очакваме над 6000 души и в двата фестивални дни, защото имаме стотици запитвания в профилите ни в социалните мрежи. Страницата се следи между 150 000 и 240 000 души ежедневно, от които 70 000 са от бургаския регион. В пространството на фестивала ще има спортна зона с активности, детски ателиета и много изненади. Подготвяме всичко с много обич и внимание и сме много щастливи, че децата го припознават като свое любимо събитие”, коментира Михаела Бошева, организатор на TEEN BOOM FEST.

С цел осигуряване на подходящи условия и гарантиране сигурността на всички присъстващи родители и деца, ще бъде обособена специална паркинг зона на ул. „Булаир“, в отсечката от ул. „К. Фотинов“ до ул. „Цар Симеон“, в диапазона от 12.00 до 22.30 часа на 20 на август /събота/. На 21 август /неделя/ гражданите ще могат да паркират от 16.00 до 22.30 часа. Паркинг зоната ще осигури допълнителни места за около 120 автомобила, а за по-голяма безопасност временно ще бъде ограничено движението от кръговото кръстовище на хотел „Приморец“ в посока Морска гара.

Артьом Анатолиевич - ARTi обяви участниците и музикалната програма, като акцентира, че много от популярните изпълнители гостуват за първи път в Бургас.

Във фен срещи нa 20 и 21 август ще участват повече от 40 актуални инфлуенсъри, сред тях Aлександра Гърдева и EVA /Ергенът/, Лили Аначкова, Мегсън, Ивайло Захариев, тик-токърът Живко Спасов – Кибритя, влогърът Андрей Кумбаров – Кумбата, Алпер Чочев, Димитър Пурнаров, Linsho, Presinka &Black Gogo, Sandeff &Stella, Chole & Ronsy, Maria Kharopoulou, Keiti Dallas & Коце Дянков, Светлозара , Йоан - Петър, Денислав Димчев и Ива Мандичева, Арти и Криси Дончева, Ясмин Кирилова,Alexcheto, BALLAN, Torino & Pashata & D-zasta.

TEEN BOOM FEST отново ще бъде сцена за вълнуващи срещи и добро настроение, за които ще допринесат и обичаните български изпълнители Дара, Атанас Колев, вокално трио Deja Vu, Tорино и Пашата, диджей Панчо, Тита, EVA, Deni, Дара Екимова, RDMK, FIRE x DJ TEHO, V:RGO x EMIL TRF x MONEYSTAXS.

В зоната на фестивала ще бъдат позиционирани още шатри на "Съдърланд България", "EPAM BULAGRIA", "DECATHLON", Mall Galleria Бургас, ядки „Детелина”, "БУЛСАТКОМ", Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации - Бургас. В тях посетителите ще могат да направят консултация и да получат интересна информация.

На днешната пресконференция присъстваха още Росица Димова – председател на общинския съвет по наркотични вещества, Десислава Василева – Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Алпер Чочев - един от най-известните инфлуенсъри в последните години, който се отличава с чувството си за хумор, а отделни клипове в канала му са гледани над 400 000 пъти.

TEEN BOOM FEST се реализира с подкрепата на Община Бургас. Официален медиен партньор е THE VOICE BULGARIA.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 4660 Последна промяна: 14:55:13, 19 август 2022