Тик Ток сензацията Християн Настески – PAJAK идва в Бургас за TEEN BOOM FEST на 19 август

Вторник, 1 Август 2023
Публикувано от: Анелия Казакова
Тик Ток сензацията Християн Настески – PAJAK идва в Бургас за TEEN BOOM FEST на 19 август

 *Международно участие ще зарадва феновете на най-успешния младежки фестивал в България - гостуването на 22-годишния топ изпълнител за много тийнейджъри ще бъде сбъдната мечта

Най-голямото младежко събитие TEEN BOOM FEST отново ще събере хиляди тийнейджъри и техните родители  на 19 и 20 август в Бургас.

Роденият в Охрид Християн Настески-Паяк се превръща за часове в една от големите Тик Ток сензации, музиката му превърта класации, а песента му “Белла” е  тотален балкански хит, с повече от 22 млн. гледания в Ютуб.

В пика на своята популярност  PAJAK идва в Бургас за своя първи концерт. 22-годишният топ изпълнител ще се качи на сцената на Teen Boom Fest’23, където ще изпълни най-големите си хитове.

Популярният изпълнител ще вземе участие в първия фестивален ден - 19 август , а очакванията са съботната вечер да събере повече от 8 хиляди младежи на Морска гара, Бургас. Входът е свободен!

"Spider" започва да се занимава с музика, когато е на шест години и добива популярност сред младежката публика само за два месеца през 2019 година, когато с "Hell Boy" достигна над милион гледания в YouTube. Музиката го открива когато е на 6 години, но въпреки страстта си към нея, записва да учи информатика. Днес успешно се справя и с двете свои „амплоа“.

В своето четвърто издание TBF отново ще затвърди водещата си мисия да разисква най-актуални теми сред тийнейджърите. Каузата, която тази година ще обедини топ инфлуенсъри, блогъри, спортисти, актьори, музиканти и техните фенове, е насочена срещу насилието и агресията във всичките им форми.

Teen Boom Fest се организира от Община Бургас.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 8558 Последна промяна: 10:56:59, 02 август 2023