Центърът за личностно развитие ще стартира новата учебна година с концерт на сцена „Охлюва“ на 2 октомври

Петък, 29 Септември 2023
Публикувано от: Радостин Рачев
Плакат

С мащабен концерт на открита сцена „Охлюва“ от 17.30 часа на 2 октомври Центърът за подкрепа на личностното развитие ще започне новата учебна 2023/2024 г. В него ще вземат участие най-талантливите деца и ученици на Бургас, записани в школите към Центъра.

Всички ученици, които все още не са се записали и имат желание, могат още да го направят, като родителят подава заявление до имейла на ЦПЛР на: [email protected], изтеглено от Административни услуги на сайта на ЦПЛР: www.odk-burgas.com

Школите в направление изкуства са: детски фолклорен танцов ансамбъл „Радост“ с ръководител Димитър Гинов, народен хор „Трепетлика“ и ДФФ „Шарени гайтани“ с диригент Пепа Запрянова, вокална група „Поп и джаз пеене“ с вокален педагог Милена Добрева, театрална школа „Детско царство“ с ръководител Атанасия Петрова, школа по изобразително изкуство с ръководители Пепа Ангелова, Денислав Белчев, Христо Христов и Севина Трайкова, школа по фотография с ръководител Алия Казанджиева, школа по гайда и гайдарски оркестър с ръководител Стойко Георгиев.

Чуждоезиковото обучение по английски език в детските градини „Play and Talk with Echo” и за 1 клас „Talk and Write with Echo” в училищата продължава, като тази година се сформира и школа по английски език за 3 клас с учител Красимира Папазова и 5 клас с учител Радостина Апостолова, провеждащи се на адреса на Центъра.

Продължават и дейностите в клуб „Православни традиции, ценности и празници“ в детски градини и училища с ръководители Атанасия Петрова и Таня Христова, школата по авио- и ракетомоделизъм с ръководител Георги Янев, забавна математика с ръководител Томина Никова, лечебна физкултура с ръководител Йорданка Василева и кариерно ориентиране и консултиране с кариерни консултанти Кристиян Колев, Олена Болотова и програма „Краезнание“ с ръководител на програмата доц. д-р Захарий Дечев, Станимир Миланов и Таня Христова.

ЦПЛР кани всички ученици от 1-12 клас да участват и в конкурса за рисунка и литературна творба на тема „Родолюбие и милосърдие - благодетелят на Бургас - Александър Георгиев- Коджакафалията“ и в националния конкурс за рисунка и фотография „Морето не е за една ваканция“.

Повече информация за школите и конкурсите може да откриете на сайта на ЦПЛР-Бургас: www.odk-burgas.com и за записване в школи на тел.: 056 843 643 и 056 844 549.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1243 Последна промяна: 12:20:12, 29 септември 2023