Участвайте в играта на цветно изложение “Флора“! Вижте как!

Вторник, 16 Април 2024
Публикувано от: Мариета Ханджиева
Участвайте в играта на цветно изложение “Флора“! Вижте как!


Не пропускайте да участвате в забавната игра на цветно изложение „Флора“. За целта трябва да откриете флаер с рекламната визия на експото, да попълните вашите данни/име и телефон/ на гърба листовката и да пуснете така попълнените брошури в специалните кутии, които ще бъдат поставени на централния вход на Експозиционен център “Флора“ по време на изложението от 27 април до 6 май.
Флаери ще може да откриете още днес в няколко културни обекта в града - Културен Дом НХК, Културен Център „Морско Казино“, Галерия "Георги Баев", Център за съвременно изкуство и Библиотека, Туристическия информационен център до „Часовника“. Флаери има и в автобусите на „Бургасбус“, който обслужват градския транспорт.
 Името на печелившия  ще  бъде изтеглено в 17.00 часа на 6 май. Наградата е пъстра кошница пълна с ароматни цветя, луковици, арт и био продукти, мед и още много цветни изненади.
Флаерите и всички рекламни материали на цветното изложение тази година  са с визия, изработена от  Ванеса Александрова, студент  НХА- Филиал Бургас, специалност "Книга, илюстрация и печатна графика".
Преди това Ванеса  е учила в Националната гимназия за приложни изкуства "Св. Лука. Към днешна дата се развива като графичен дизайнер и илюстратор.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 530 Последна промяна: 12:21:07, 17 април 2024