В Бургас ще се проведе форум, посветен на “Умните машини” и “Интелигентните софтуери”

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 21 Ноември 2023
Публикувано от: Стефан Минчев
В Бургас ще се проведе форум, посветен на “Умните машини” и “Интелигентните софтуери”

Конференция на тема “Умни машини и интелигентни софтуери: цифровизацията в индустрията - шанс за ускорен растеж на регионите” ще се проведе от 15.00 часа на 29.11.2023 г. в Културен център „Морско казино“.

Организатори са Аутомотив Клъстер България и Хайкад Инфотех, а събитието се осъществява с подкрепата на Община Бургас.

По време на форума ще се обсъдят възможностите на компаниите в региона на Бургас да постигнат по-високо ниво на технологичност, ефективност чрез съвременните софтуерни технологии за производство и развойна дейност при настоящите промени в индустриалната среда.

Фокус ще бъдат младите специалисти и възможностите те да работят в съвременна работна среда, еквивалентна на тази за специалистите във водещите технологични държави по света. Ще се представят съвременните насоки в областта на “Умните машини” и “Интелигентните софтуери”. Лекторите ще покажат с нагледни примери, че съвременните технологии и цифровизацията в индустрията са изключителен шанс за регионите в България. Те ще демонстрират практически концепции и методи за оптимизация на производството, софтуерни решения за производствено планиране и оптимизация, виртуални решения за симулации на роботизирани процеси, квалификация и обучение на младото поколение.

Участието в събитието е безплатно, но изисква задължителна регистрация чрез контактната форма https://www.haycad-infotech.bg/kontakti или на електронна поща: [email protected].

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1403 Последна промяна: 12:18:36, 21 ноември 2023