В четвъртък обявяват победителя в конкурса за лого на новия Младежки център в „Меден рудник“

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 1 Юни 2021
Публикувано от: Стефан Минчев
   В четвъртък обявяват победителя в конкурса за лого на новия Младежки център в „Меден рудник“

* Европейската зелена седмица стартира с Младежки форум

 

В 14.30 ч. днес, 1 юни, стартира 4-дневен Младежки форум по проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център Бургас“. По време на събитието младежи, предварително разпределени в работни групи, ще подготвят предложения и препоръки, свързани с облика и дейностите на новия Младежки международен център, чието изграждане е в ход.

На 3 юни пък ще бъдат публично оповестени резултатите и класирането от проведения конкурс за лого на центъра, като на 4 юни, петък, от 14.30 ч., победителят ще представи концепцията си в новата библиотека.

Очаква се с отварянето на вратите на новото младежко пространство, да стартират по-активно и различни младежки дейности – неформални обучения, школи по интереси, младежки кампуси, конференции, доброволчески акции, тематични форуми и други продиктувани от потребностите на младежите събития.

 

* Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център Бургас“ се реализира в рамките на програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 -2021 г.

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1790 Последна промяна: 10:25:35, 02 юни 2021