В първия учебен ден откриха нови детски площадки в ДГ „Делфин“

Петък, 15 Септември 2023
Публикувано от: Радостин Рачев
В първия учебен ден откриха нови детски площадки в ДГ „Делфин“

Първият учебен ден посрещна децата от ДГ „Делфин“ и родителите им с нови площадки за игри и занимания на открито. Дворното пространство на детската градина бе напълно преобразено това лято за радост на малчуганите.

Днес, на 15 септември, на откриването на новите детски площадки и тържеството за първия учебен ден присъства и кметът Димитър Николов, който поздрави всички малчугани, учители и родители.

Пространството е обновено и обособено на различни по вид и дейности зони – зона околен свят, зона математика, открита сцена за театрални дейности, зона за рисуване със стативи, табла с цифри и с букви и други.

Цялостната реконструкция на двора на детското заведение бе част от изпълнявания от Община Бургас в партньорство с Община Малко Търново, проект „Заедно днес, заедно утре – местните общности в подкрепа на подобрено oбразование и грижи в ранна детска възраст“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвимите групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2281 Последна промяна: 16:37:59, 28 септември 2023