Великолепната четворка Герасим Георгиев – Геро, Филип Аврамов - Фицата, Мак Маринов и Леонид Йовчев представя „Без асансьор” в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 6 Октомври 2022
Публикувано от: Анелия Казакова
Великолепната четворка Герасим Георгиев – Геро, Филип Аврамов - Фицата, Мак Маринов и  Леонид Йовчев представя „Без асансьор” в Бургас

За първи път в Бургас ще бъде показана пиесата на Себастиен Тиери „Без асансьор“. Изненадващи, непредвидими, остроумни, пиесите на Тиери понякога са на ръба между смеха и отчаянието, но победата винаги е за смеха.

Великолепната четворка от Малък градски театър – Герасим Георгиев – Геро, Филип Аврамов - Фицата, Мак Маринов и Леонид Йовчев, под режисурата на Ивайло Христов, са героите в абсурдно смешната и хуманна история от няколко епизода.

Представлението ще очаква своята публика на 18 октомври, от 19.00 часа, в Културен дом НХК.

Може ли чувствителният човек да се адаптира така, че да приеме абсурдите на съвремието? И ако не успява, той ли е глупакът или обстоятелствата?

„Героите на Себастиен Тиери са срамежливи, не се бунтуват, не могат да вземат решение, но и те търсят своето място под слънцето. Но и те искат работа, признание, съчувствие или поне приятел, с който да поседят по приятелски, да замълчат или да споделят мечтите си, надеждата, болките си. Разкривайки с великолепно чувство за хумор своите герои, авторът неусетно ни вкарва в територията на трагичното. Без презрение, без агресия, Себастиен Тиери ни разказва за човешкото страдание. Страдание безнадеждно, но поносимо, като живот в пустиня. Разказва тихо, без ефекти и колкото повече човек се смее, толкова повече преоткрива себе си.“, споделя Ивайло Христов.

Билети се продават на касата на Часовника.

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1000 Последна промяна: 10:52:03, 10 октомври 2022