Второто издание на конференцията "Успешен дигитален бизнес" ще се проведе на 29 април

Вторник, 25 Април 2023
Публикувано от: Стефан Минчев
ИТ конференция

На 29 април, събота, от 9:30 до 19:00 часа, в Смарт център Бургас ще се проведе второто издание на конференцията „Успешен дигитален бизнес.“ Събитието се осъществява с подкрепата на Община Бургас. То се организира от „Digital Sea“ – обединение на специалисти от дигиталния свят, базирани в Бургас, които организират регулярни нетуъркинг срещи в подкрепа на предприемачеството. Това е събитие, което има за цел да привлече и срещне нови съмишленици, да помогне на възможно най-много бизнеси и да подобри дигиталния облик на града.

Седем лектора от различни направления ще поднесат полезен ноу-хау от "кухнята" на печелившото и правилно онлайн присъствие. Ще бъдат представени теми, свързани със SEO оптимизацията, правните аспекти на интелектуалната собственост и други юридически предизвикателства, данъчните специфики на онлайн бизнеса, изграждането на работеща и ефективна рекламна фуния, създаването на успешни видеа в помощ на продажбите и други.

В конференцията ще вземат участие екипи студенти от Бургаски свободен университет и университет „Проф. д-р Асен Златаров“ - специалност „Маркетинг“. Всеки от тях ще представи своя университет и ще работи с лекторите по реален казус от реалния бизнес, предварително подаден от различни фирми.

В края на събитието е предвиден и нетуъркинг коктейл, на който компании и специалисти от дигиталния бранш, с оглед подкрепа за по-успешна дигитализация, ще имат възможност да проведат индивидуални срещи.

Информация за програма, лектори, теми и билети за конференция „Успешен дигитален бизнес“, ще откриете на следния интернет адрес:

https://digitalsea.bg/

 

 

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 10198 Последна промяна: 13:29:47, 26 април 2023