Запечатайте своите спомени на остров Света Анастасия с нова атракция

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 8 Юни 2023
Публикувано от: Радостин Рачев
Запечатайте своите спомени на остров Света Анастасия с нова атракция

Нова инициатива на остров Света Анастасия стартира тази събота и ще радва посетителите през летния сезон. На 10 юни професионалният фотограф Алия Казанджиева ще очаква всички желаещи да запечатат своето приключение на любимата дестинация. Освен заснемане с фотографска техника от най-висок клас, в услугата е включено и преобразяване в ролята на пирати с нови, оригинални костюми. Атракцията е подходяща както за деца, така и за възрастни с приключенски дух, които искат да се потопят в атмосферата на острова и да усетят неговата магия.

Туристите ще могат да получат своите готови кадри, докато са още на остров Света Анастасия, в рамките на своя престой от 2 часа. Кадрите се печатат на място на фотографски принтер, на висококачествена фотографска хартия.

„Не се колебайте и преживейте тази емоция да се превъплатите като пират на единствения туристически остров в България! Създайте своите летни спомени и запечтайте вашите щастливи моменти, които ще живеят върху снимките завинаги“, споделя Алия Казанджиева.

Тази събота на острова ще се проведе и инициативата "Чистото Черно море“, в която ще се включат водолазите от клуб "Приятели на морето" – Бургас“ В този ден се открива и плажното барче, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат Николай и Илиян - акустично! И тъй като този ден е част от Мидения уикенд, гостите на Света Анастасия ще могат да опитат безплатно прясно изпечени миди на тенекия - една от запазените марки на Острова.

Корабите „Бургус“ и „Анастасия“ изпълняват ежедневни курсове от Магазия 1 до острова, като е необходимо да направите своята резервация за пътуване на тел. 0882 004 124.

Повече информация за фотографа Алия Казанджиева може да откриете на www.facebook.com/aliyakphotography, както и на място във фото студио “Дървото на Живота” с адрес гр. Бургас ул. „Алеко Богориди“ № 38. Тел.: 0882544088

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1274 Последна промяна: 12:24:13, 08 юни 2023