Запишете се за състезанието „Млад рибар“! (В СЪБОТА, НА БРЕГА НА МАНДРЕНСКОТО ЕЗЕРО)

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 2 Август 2022
Публикувано от: Стефан Минчев
Запишете се за състезанието „Млад рибар“! (В СЪБОТА, НА БРЕГА НА МАНДРЕНСКОТО ЕЗЕРО)

Състезанието „Млад рибар“ е част от поредицата събития на бургаската Лятна младежка програма 2022. То ще се проведе тази събота, 6 август, на брега на Мандренското езеро, близо до комплекс „Меден рудник“.

Състезанието е подходящо както за младежи с опит в рибарството, така и за такива, които никога не са хващали въдица. За любителите има осигурени принадлежности (въдици), а всички останали е необходимо да носят свои. Захранка ще бъде предоставена на място.

По време на събитието лекция ще изнесе Мишел Димитров, който ще бъде и водещ на състезанието.

Предвиден е и безплатен транспорт от града. Всички участници ще получат сертификати, а на най-добрите трима ще бъдат връчени медали.

Събитието се организира от Младежки международен център – Бургас, Отдел „Превенции и младежки политики“ към Община Бургас и ИАРА – Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури.

Формуляр за записване: https://forms.gle/oZm5BGtDnHF9FML47

 

* Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.

 

* Автор на снимката е Любо Тинчев. Тя е публикувана във фейсбук групата Риболов край Бургас, чиито членове от години дават добър пример с акции за почистване на крайбрежните зони и винаги връщат уловените маломерни риби на свобода.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2991 Последна промяна: 10:37:21, 03 август 2022