Запознайте се с „БУМ-БУМ: Еволюция на престъпното мислене“ на 28 май в Културен дом НХК

Понеделник, 27 Май 2024
Публикувано от: Мариета Ханджиева
Изображение 1074100

С много положително настроение ще ви зареди комедийният моноспектакъл с участието на Михаил Билалов „БУМ-БУМ: Еволюция на престъпното мислене“. Можете да го гледате на 28 май, в Културен дом НХК.

Автор на спектакъла е Ваня Николова , която стои зад успешните филмови проекти „Под прикритие“, „Връзки“, „Голата истина за група „Жигули“.

Ако си мислите, че животът на подземните босове не е забавен и пълен с куриози, пак си помислете... След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала "Под прикритие" Михаил Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда. Въоръжен с голямата си уста, лафове-куршуми и черното си чувство за хумор, ексцентричният бос празнува своя 50-годишен юбилей. Но даже и тогава проблемите му не спират да го преследват: твърде много пари, твърде много жени и за капак светът се движи вече с краката нагоре.

„Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее“, разсъждава героят на Билалов в брилянтните си комедийни монолози, които ще ви взривят от смях на първата минута.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 426 Последна промяна: 14:07:33, 27 май 2024