Затварят за ремонт кръстовището до „Билла“ в „Изгрев“ за 3 седмици

Размер на шрифта: A A A Назад
Петък, 13 Август 2021
Публикувано от: Стефан Минчев
Затварят за ремонт кръстовището до „Билла“ в „Изгрев“ за 3 седмици

* Временно се променя и маршрутът на Б1 на територията на комплекса

 

Продължават обновителните дейности по главната улица на к-с „Изгрев“ – „Петко Задгорски“, като голяма част от нея вече е ремонтирана. Най-напред минават операторите на подземна инфраструктура. След като подменят старите тръби и комуникации отдолу, иде ред на Община Бургас, която полага нова настилка и изгражда нови тротоари.

От 16 август, понеделник, за период от три седмици ще бъде спряно преминаването на автомобили през кръстовището, образувано от ул. „Петко Задгорски“ и ул. „Георги Калоянчев“. Поради тази причина временно се променя маршрутът на линия Б1 от Терминал „Изгрев“ в посока Терминал „Меден рудник“. Автобусите ще се движат от Терминал „Изгрев“ към: ул. „Акве Калиде“ – ул. „Димитър Аврамов“ – бул. „Никола Петков“. За пътниците е важно да знаят, че спирка „Велека“ няма да се обслужва, а ще се използва спирката на линия 11 – „Изгрев“, бл.40.

Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство, но ремонтът е за добро. Предстои на това кръстовище да бъде монтирана и светофарна уредба.

Шофирайте и пресичайте внимателно!

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 3296 Последна промяна: 16:11:44, 13 август 2021